Hiekkapuhallus, lasimurskapuhallus ja ruiskumaalaus Helsingistä

Maalaus- ja Kiinteistöhuolto Nyholm Oy:n monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat hiekkapuhallus, lasimurskapuhallus sekä ruiskumaalaus. Toteutamme työt liikkuvalla kalustolla Etelä-Suomessa – asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin sovitaan työtarpeesi toteuttamisesta!

Yhteydenotto

Maalaus- ja Kiinteistöhuolto Nyholm Oy on monipuolisen ammattitaidon maalaus- ja rakennusalan liike Helsingissä. Toteutamme lasimurska- ja hiekkapuhallusta ja ruiskumaalausta liikkuvalla kalustolla vaivattomasti

suoraan kohteessasi niin pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla kuin tarvittaessa kauempanakin Etelä-Suomessa. Lue lisää ja ole meihin yhteydessä kysyäksesi kilpailukykyisen tarjouksen työtarpeellesi!

Hiekkapuhallus

Hiekkapuhallus on kokemusta ja osaamista vaativa työvaihe, jolla erilaiset kovat pinnat puhdistetaan ja pohjakäsitellään ennen lopullista pintakäsittelyä. Hiekkapuhalluksessa kiinteät hiukkaset yhdessä paineilman kanssa silottavat käsiteltävää pintaa poistaen siitä samalla rasvan ja muun lian. Tällainen huolella toteutettu pohjakäsittely varmistaa varsinaisen pintakäsittelytuotteen tehokkaan tarttumisen käsiteltävään pintaan. Näin lopputuloksesta tulee siisti, tasainen ja kestävä.


Maalaus- ja Kiinteistöhuolto Nyholm Oy tarjoaa hiekkapuhallukset muun muassa laivoille, veneille ja erilaisille säiliöille. Hiekkapuhallamme myös peltikatot valmistaen ne uudelle maalipinnalle. Kauttamme tilaat myös peltikattojen laadukkaat maalaukset.

Lue lisää maalauspalveluista

Lasimurskapuhallus

Lasimurskalla puhaltaminen, joka tunnetaan myös nimellä lasihelmipuhallus tai lasihiekkapuhallus, soveltuu useiden materiaalien, kuten alumiinin, muovin ja lasikuidun, puhaltamiseen. Lasikuitupuhallus sopii erinomaisesti myös autojen käsittelyyn.


Hiomapartikkelit poistavat pintakerroksen epäpuhtaudet, kuten ruosteen, maalin tai lika-aineet, ja jättävät puhtaan ja sileän pinnan. Lasimurskalla puhaltaminen on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska lasimurska on kierrätettävää eikä sen käyttö aiheuta haitallisia kemikaalipäästöjä.

Ruiskumaalaus

Maalausalan ammattilaisina myös ruiskumaalaus kuuluu ydinosaamiseemme. Ruiskumaalaus on perinteistä maalausta vaativampi tekniikka, johon tarvitaan ammattitaitoa tasokkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Osaavan tekijän käsissä maaliruiskulla tehdään erittäin siistiä jälkeä ja muun muassa erilaiset kaarevat pinnat saavat tasaisen maalikerroksen nopeasti. Me Maalaus- ja Kiinteistöhuolto Nyholm Oy:llä olemme ruiskumaalanneet toinen toistaan vaativampia kohteita vuosien ajan – työnjälkemme korkeaan laatuun voit luottaa.
Tilaa meiltä ruiskumaalaukset esimerkiksi autoihin, veneisiin, laivoihin ja säiliöihin. Ruiskumaalaus on lisäksi erinomainen ja työtä nopeuttava valinta talojen julkisivumaalauksiin sekä kaikenlaisille sisäpinnoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää ruiskumaalauksesta! Vastailemme mielellämme aihetta koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Mittatilauslaiturit

Referenssejä:

  • Helsinki Repair Yards Oy: rahtilaivat, matkustajalaivat

  • Kvaerner Masa-Yards: risteilijät, jäänmurtajat

  • Setynoil Oy: säiliöt

  • Suomenlinnan Telakka: hiekkapuhallus ja ruiskumaalaus

  • Lujatalo Oy, NCC Oy: julkisivut