Yksilöllisten laiturien rakennusta Helsingissä

Maalaus- ja Kiinteistöhuolto Nyholm Oy tekee laituriunelmistasi totta! Rakennamme toiveidesi mukaisen ponttoonilaiturin mittojesi mukaan alusta loppuun asti. Tarjoamme laiturien rakennusta joustavasti Helsingistä käsin. Lue lisää ja ota yhteyttä, kun on aika uudelle laiturille!

Yhteydenotto

Laituri on mökkipihan ja rantatonttien ehdoton varuste. Tee unelmistasi totta ja tilaa mittatilauslaituri Maalaus- ja Kiinteistöhuolto Nyholm Oy:ltä! Rakennamme ponttoonilaiturit kaiken kattavana avaimet käteen -palveluna – myynnistä valmiin laiturin asennukseen. Toimialueemme kattaa Helsingistä käsin pääkaupunkiseudun,

Uudenmaan alueen ja asiakkaan toiveen mukaan myös koko eteläisen Suomen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun pihaasi ja rantaasi parhaiten sopiva laituri. Muistathan, että kesä on luonnollisesti laituriprojektien ruuhka-aikaa, joten käynnistä projekti hyvissä ajoin varmistaaksesi leppoisat kesäpäivät uudesta laiturista nauttien.

Laituri kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan

Mittatilaustyönä valmistettu laituri voidaan rakentaa juuri kohteesi rantatyyppiin sopivaksi. Laiturin suunnittelu aloitetaan paikan kartoittamisella ja miettimällä laiturin käyttötarkoitusta. Tullaanko laituria käyttämään uimisen lisäksi myös venelaiturina? Halutaanko laiturilla viettää aikaa auringosta ja kesästä nauttien? Voit kysyä meiltä mielipidettä siitä, millainen laituri olisi käytännöllinen kohteessasi. Myös materiaalivalinnoilla on merkitystä laiturin toimivuuden ja kestävyyden kannalta.


Vuosien kokemuksella olemme asiantuntija-apunasi laiturin suunnittelussa ja varmistamme, että lopputuloksesta tulee käyttötarkoituksessaan erinomainen. Mittatilaustyönä toteutettu ponttoonilaituri mahdollistaa uniikit valinnat juuri sinun toiveidesi mukaan!

Sisä- ja ulkomaalaukset

Vaivaton ja nopea avaimet käteen -palvelu

Kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelumme sisältää kaiken laiturin suunnittelusta sen myyntiin, rakentamiseen ja asentamiseen. Laskemme työstä aina tarkan kustannusarvion ennen työhön ryhtymistä. Itse laiturin lisäksi rakennamme myös vakaat kävelysillat ja ankkuroimme laiturin tukevasti paikoilleen. Valmis, yksilöllisesti toiveidesi mukaan korkealaatuisista materiaaleista rakennettu laituri tarjoaa lukuisia leppoisia kesähetkiä veden äärellä nauttien.
Soita, kirjoita sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella niin laitetaan laituriprojektisi kerralla käyntiin!

Hiekkapuhallus ja ruiskumaalaus