Sisä- ja ulkomaalausten ammattilainen Helsingissä

Maalaus- ja Kiinteistöhuolto Nyholm Oy toteuttaa erilaiset sisä- ja ulkomaalaukset yli 25 vuoden kokemuksella. Toimialueemme kattaa Helsingistä käsin niin pääkaupunkiseudun, Uudenmaan kuin tarpeen mukaan koko Etelä-Suomen alueenkin. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, kun kaipaat ammattimaalaajaa toteuttamaan urakkasi!

Yhteydenotto

Maalaustyöt voivat äkkiseltään tuntua vaivattomilta toteuttaa myös itse, mutta parhaan mahdollisen lopputuloksen saat hyödyntämällä alan asiantuntijan palveluita. Me Maalaus- ja Kiinteistöhuolto Nyholm Oy:llä olemme toteuttaneet mitä erilaisempia sisä- ja ulkomaalaustöitä Uudenmaan alueen asiakkaille pian kolmen vuosikymmenen ajan. 

Kokemuksen tuomalla varmuudella ja laaja-alaisella osaamisella osaamme valita kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivat materiaalit ja työvälineet mahdollisimman kestävän ja laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Referenssejämme maalaustöissä ovat muun muassa Lujatalo Oy ja Isännöitsijäkonttori Oy.

Ulkomaalaukset

Ulkomaalauksissa materiaalivalintojen tärkeyttä ei voi riittävästi korostaa. Ulkona maalikerros on sään armoilla ja säänkestävyyden varmistamisen lisäksi se suojaa kohteen pintakerrosta vaurioitumiselta ja kulumiselta. Esimerkiksi julkisivumaalauksissa on materiaalivalinnat ja toteutus syytä jättää kokeneen ammattilaisen hoidettavaksi. Näin varmistut juuri sinun kohteellesi parhaiten sopivien tuotteiden käyttämisestä ja laadukkaan sekä kestävän lopputuloksen saavuttamisesta.


Pientalojen, rivitalojen ja omakotitalojen julkisivujen lisäksi maalaamme muun muassa peltikatot. Huolehdimme aina myös kohteen perusteellisesta pesusta ja puhdistuksesta sekä muista tarvittavista pohjatöistä. Työskentelemme tehokkaasti ja nopeasti valmista tuottaen sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Hiekkapuhallus ja ruiskumaalaus

Sisämaalaukset

Sisätilojen maalaus on vaivaton tapa saada uusi raikas ja viihtyisä ilme kotiisi tai vaikkapa yrityksesi toimitiloihin. Siisti ja huoliteltu maalipinta luo tilaan viimeistellyn vaikutelman. Maalaamme seinät, lattiat, katot ja portaikot täsmällisesti ja muut pinnat tarkasti suojaten. Ennen maalaukseen ryhtymistä toteutetaan tarvittavat pohjatyöt ja lopputulos viimeistellään huolellisesti pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Laiturien rakennus