Rappaustöiden ammattiosaaja Helsingissä

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania rappaustöihin Helsingissä tai sen lähiseudulla? 

 

Maalaus- ja Kiinteistöhuolto Nyholm Oy on erikoistunut toteuttamaan rappaustöitä monipuolisesti ja kestävästi.
Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Yhteydenotto

Rappaustyöt ovat olennainen osa rakennuksen kestävyyden ja ulkoisen olemuksen varmistamista. Rappauksilla voidaan muun muassa suojata rakennusta sääolosuhteilta ja pidentää sen käyttöikää. Meiltä onnistuvat rappaustöiden eri vaiheet hiekkapuhalluksesta verkotukseen ja kolmikerrosrappaukseen, joista jokainen on tärkeä osa prosessia. 

Toimialueeseemme kuuluvat Helsingin lisäksi muu pääkaupunkiseutu ja

Uudenmaan alue sekä tarpeen mukaan myös koko eteläinen Suomi.

Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi, niin katsotaan yhdessä tarpeitasi vastaavat ratkaisut.

Miksi rappaustyöt kannattaa teettää alan ammattilaisella?

Rappaustyöt vaativat erityistä osaamista ja kokemusta, jotta ne voidaan suorittaa oikein ja tehokkaasti. Alan ammattilaiset ovat koulutettuja ja taitavia työskentelemään erilaisten materiaalien ja tekniikoiden kanssa, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen. Ammattilaiset käyttävät korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen.

 

Rappaustyöt voivat olla vaarallisia tekniikan ja työskentely-ympäristön vuoksi. Ammattilaiset ovat koulutettuja työskentelemään turvallisesti ja käyttämään asianmukaisia suojavarusteita, mikä vähentää tapaturmien riskiä.

Lisäksi ammattilaiset suorittavat rappaustyöt tehokkaasti ja ajallaan, mikä säästää rakennuksen omistajan aikaa ja vaivaa. Tämä mahdollistaa myös nopeamman käyttöönoton ja vähentää mahdollisia häiriöitä.

Rappaustöitä monipuolisesti

Toteutamme muun muassa seuraavat työt:

 

Hiekkapuhallus: Käytämme hiekkapuhallusmenetelmiä, jotka varmistavat tehokkaan vanhan rappauksen poiston ja valmistavat pinnan uudelle rappaustyölle. Lue lisää hiekkapuhalluksesta.

 

Verkotus: Varmistamme rakenteen kestävyyden käyttämällä laadukkaita verkotusratkaisuja, jotka takaavat rappauksen pitkäikäisyyden ja suojaavat vaihtelevilta sääolosuhteilta.

 

Kolmikerrosrappaus: Kolmikerrosrappaukset tehdään sopivilla laastiyhdistelmillä niin, että rappauskerrokset heikkenevät pintaa kohden.

 

Tällä tekniikalla saadaan rakennuksen pintaan kestävyyttä ja suojaa vuosiksi eteenpäin.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä